Winston Wolfe

Over Winston Wolfe

Winston Wolfe werd eind 2013 opgericht vanuit de ambitie om de combinatie van leren en technologie een extra boost te geven. Gestaag werd aan de weg getimmerd en op vandaag bestaat de ‘Winston Wolfe-pack’ uit drie mensen:

  1. Mathias Vermeulen: oprichter en zaakvoerder, gepassioneerd door technologie, tools, leren, gadgets, voetbal, American football, comics, muziek, Netflix, …
  2. Jolijn Van Eenooghe: creatieve duizendpoot, gepassioneerd door design, kleurencombinaties, pen en papier, …
  3. Sonny Van Damme: vertaler van concept naar bits & bytes, gamer, C# afficionado, …

Winston WolfeMocht de naam Winston Wolfe trouwens niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen, dan hebben we enkele verhelderende hints: Quentin Tarantino, Harvey Keitel en ‘solving problems’.  Eventjes de hersenen op volle toeren laten draaien en inderdaad, that’s the guy: The Wolf uit Pulp Fiction.  De man die men contacteert om complexe problemen op te lossen. De man die dit bovendien doet met de nodige branie, flair en inventiviteit.

Wel, wij willen ook die man zijn, die jouw organisatie meehelpt in het uittekenen van een goed HR- en leerbeleid. Enige levensbelangrijke kanttekening: wij doen dit uiteraard in een niet-gewelddadige omgeving.