Winston Wolfe

Over Winston Wolfe

Winston Wolfe werd eind 2013 opgericht vanuit de ambitie om de combinatie van leren en technologie een extra boost te geven. Gestaag werd aan de weg getimmerd en op vandaag bestaat de ‘Winston Wolfe-pack’ uit drie mensen:

  1. Mathias Vermeulen: oprichter en zaakvoerder, gepassioneerd door technologie, tools, leren, gadgets, voetbal, American football, comics, muziek, Netflix, …
  2. Jolijn Van Eenooghe: creatieve duizendpoot, gepassioneerd door design, kleurencombinaties, pen en papier, …
  3. Sonny Van Damme: vertaler van concept naar bits & bytes, gamer, C# afficionado, …

“Wat doen jullie eigenlijk bij Winston Wolfe?” Het is een vaak gestelde vraag en als we heel eerlijk mogen zijn, dan is het aanbod van diensten best wel divers. Daarom even een blik op een normale werkweek ten kantore Wolfe.

Maandag

Terwijl Sonny in Unity allerhande C#-zaken aan het toveren is om enkele bestaande games te transformeren, is Jolijn bezig met de afwerking van de board- & cardgames voor een klant. Intussen is Mathias volop aan de slag met een adviesrapport voor een klant over de implementatie van leerplatformen (LMS’en en andere learning tools).

Dinsdag

Onze mobile learning app Quink is in review bij AppStore. Dat zorgt voor een gezonde dosis stress. Gelukkig zijn de eerste klanten al aan de slag en dienen we learning content aan te maken en de visuals te verzorgen. Bovendien willen we binnenkort een tweede (klein) gameproductje aanbieden en moet Sonny daarom in PHP en Javascript de hersenen pijnigen.

Woensdag

Meeting bij een klant vandaag om de voortgang van een eLearning-module te gaan presenteren. We tonen hoe we in Adobe Captivate de classroomtraining willen ombouwen naar een inspirerende, digitale eLearning. Intussen zijn Jolijn en Sonny bezig in hun geliefkoosde programma’s: Illustrator en Unity. Het finetunen van visuals, het goed zetten van de knoppen, het integreren van nieuwe functionaliteiten, … de max!

Donderdag

Tijd voor een inspiratiesessie/workshop over trends in leren. Aangezien we proberen om mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen binnen L&D, delen we graag die kennis met mensen die up-to-speed gebracht willen worden. Deze keer gaat het om een sessie van een uurtje. Volgende week staat er een workshop van een halve dag gepland.

Vrijdag

Vrijdag, opnamedag. Althans deze week. Een klant wil enkele duidelijke instructievideo’s rond voedselveiligheids- en kwaliteitsthema’s. Koren op onze molen en samen met Jimi en Dany (onze vaste videofreelancers) trekken we er op uit om een 8-tal zeer korte video’s te gaan opnemen.