Winston Wolfe
17 juli 2017 — By Mathias Vermeulen

#CuratedContent – tweewekelijkse nieuwsbrief

Heel af en toe durven we wel eens een nieuwsbriefje versturen, zo ongeveer één keer per maand. Maar de focus ligt dan – eerlijk is eerlijk – vooral op de activiteiten van Winston Wolfe en de projecten waaraan we werken. Allemaal razend interessant, maar de uitdaging van de hedendaagse L&D-professional is vooral vaak ‘het bos […]

Heel af en toe durven we wel eens een nieuwsbriefje versturen, zo ongeveer één keer per maand. Maar de focus ligt dan – eerlijk is eerlijk – vooral op de activiteiten van Winston Wolfe en de projecten waaraan we werken. Allemaal razend interessant, maar de uitdaging van de hedendaagse L&D-professional is vooral vaak ‘het bos door de bomen zien’. In deze snel veranderende tijden voorwaar geen sinecure. Dagelijks verschijnen er immers talloze interessante blogposts over leren en technologie. Het ontbreekt velen echter vaak aan tijd om die allemaal te zoeken, te lezen en te verwerken.

Hét moment, zo dachten wij, om deze vakantie een klein initiatief op te zetten waarbij we tweewekelijks een nieuwsbriefje versturen met de 5 meest interessante artikels die wij gelezen hebben. Content curation op zijn (hopelijk) best, waarbij technologie en de relatie ervan tot leren en ontwikkelen centraal staat. De eerste editie vind je trouwens hier, de tweede editie en derde editie staan ook al online.

Interesse om deze nieuwe #CuratedContent nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf je dan in via deze link (nvdr. de link werkt beter; de inschrijfmodule hieronder lijkt daarentegen soms rare bokkensprongen te maken).

* indicates required