Winston Wolfe
30 januari 2015 — By Mathias Vermeulen

Edushock 2015

Afgelopen woensdag waren we aanwezig op Edushock Leerfestival 2015 in ALM Berchem om een sessie te hosten over Technology Enhanced Classroom en de mogelijkheden van enkele technologische ontwikkelingen binnen de schoolmuren. De filosofie van Edushock en hun leerfestival is heel duidelijk: “In een globale wereld met snelle veranderingen is de vraag naar creativiteit en innovatie […]

Afgelopen woensdag waren we aanwezig op Edushock Leerfestival 2015 in ALM Berchem om een sessie te hosten over Technology Enhanced Classroom en de mogelijkheden van enkele technologische ontwikkelingen binnen de schoolmuren.

De filosofie van Edushock en hun leerfestival is heel duidelijk: “In een globale wereld met snelle veranderingen is de vraag naar creativiteit en innovatie op alle vlakken pijlsnel aan het stijgen. Het onderwijs kan hierop een antwoord bieden. Willen we dat kinderen hun talenten in het leven ontdekken en ontwikkelen, dan is het belangrijk dat creativiteit en innovatie een belangrijke plaats in het onderwijs krijgen.” Daarom vonden we het zeer fijn om hier aanwezig te zijn.

 

De presentatie van mijn sessie alsook een kort fragmentje op Kanaal Z (vanaf minuut 4:25) vind je hieronder…

Technology Enhanced Classroom – Edushock #elf15 from Winston Wolfe – Innovative HR Solutions