Winston Wolfe
9 december 2013 — By Mathias Vermeulen

Edushock Leerfestival

Nog twee keer slapen en dan is het zover! Mijn verjaardag! En uiteraard ook Edushock, hét leerfestival van het jaar speciaal voor ‘onderwijzigers’. Allen dus – als je tenminste nog een kaartje kan bemachtigen – naar het ICC in Gent voor wat de organisatoren ‘een lichthuis van leren’ noemen. Mensen die betrokken zijn met het […]

Nog twee keer slapen en dan is het zover! Mijn verjaardag! En uiteraard ook Edushock, hét leerfestival van het jaar speciaal voor ‘onderwijzigers’. Allen dus – als je tenminste nog een kaartje kan bemachtigen – naar het ICC in Gent voor wat de organisatoren ‘een lichthuis van leren’ noemen.

EdushockMensen die betrokken zijn met het onderwijs en die willen voelen en proeven hoe het toekomstige leren eruit ziet, kunnen woensdag aanstaande inspiratie opdoen op Edushock. In een ware festival-stijl kan je hier op verschillende podia boeiende en inspirerende workshocks gaan volgen over allerhande trends van en voor vernieuwers binnen het onderwijs.  Headliner is voor deze tweede editie niemand minder dan Frank Van Massenhoven die een keynote komt verzorgen over ‘Het Nieuwe Werken’. Wie echter ook interesse toont in oa. mobiele scholen, flipping the classroom, games, ondernemerschap, technologie, … kan er zich een ganse namiddag en avond uitleven! Voor het volledige programma vol vernieuwing kan je hier meer info vinden.

De organisatie van dit event is in handen van een groep vrijwilligers die het onderwijs van binnenuit willen veranderen en die dag en nacht zwoegen om talent tot volle ontwikkeling te laten komen. De editie van vorig jaar was alvast een groot succes. Aarzel dus niet!

Oh ja, wie meer wil weten over games en leren, kan trouwens terecht in onze sessie om 14u45. 🙂 En zij die er niet bij kunnen zijn, kunnen ook de twitterstream volgen via #elf13.

Leve het onderwijs! En hopelijk tot woensdag!