Winston Wolfe
5 augustus 2015 — By Mathias Vermeulen

Onze eerste eigen MOOC

Wat zou er gebeuren, zo dachten wij, als we twee buzzwords uit de wereld van leren en ontwikkeling met elkaar in contact zouden brengen? In de ene hoek hebben we de MOOCs (wat is een MOOC?), die na een gigantische hype-periode stilaan hun terechte, meer realistische plaats in een leerbeleid veroveren. En in de andere […]

Wat zou er gebeuren, zo dachten wij, als we twee buzzwords uit de wereld van leren en ontwikkeling met elkaar in contact zouden brengen? In de ene hoek hebben we de MOOCs (wat is een MOOC?), die na een gigantische hype-periode stilaan hun terechte, meer realistische plaats in een leerbeleid veroveren. En in de andere hoek is er gamification, waar er al behoorlijk veel inkt over gevloeid is. Is het leren via games? Of toch weer niet? Je komt het allemaal te weten in onze eerste MOOC over gamification.

Banner MOOCDe MOOC zelf vat aan op maandag 7 september 2015 en duurt 4 weken. Je kan deze opleiding volgen waar en wanneer je wil, op eigen tempo, wanneer het jou best past! Elke week (op maandag) lichten we een extra tip van de sluier met nieuwe topics en inhoud! Dat het spannend wordt, staat nu al vast.

Gratis registreren kan echter nu al, via deze link of via de knop hieronder. Na registratie ontvang je van ons enkele dagen na inschrijving meer informatie!

Leuk extraatje trouwens: de MOOC loopt via het Curatr-platform. Bijgevolg kunnen we de xAPI gaan gebruiken en die gaan linken aan een Learning Record Store. Dit zal ons in staat stellen om (hopelijk) meer en andere leerdata te verzamelen.