Winston Wolfe
24 maart 2018 — By Mathias Vermeulen

eLearning tools – survey

Zoals jullie vermoedelijk al weten, komt Melissa Milloway op 21 juni een keynote verzorgen op #LearningTechDay 2018. Tijdens de voorbereiding van haar talk stelde ze ons een aantal vragen over onder andere het gebruik van eLearning tools in onze contreien. Hoe gaan we in de Lage Landen om met eLearning (authoring) tools? Welke gebruiken we? […]

Zoals jullie vermoedelijk al weten, komt Melissa Milloway op 21 juni een keynote verzorgen op #LearningTechDay 2018. Tijdens de voorbereiding van haar talk stelde ze ons een aantal vragen over onder andere het gebruik van eLearning tools in onze contreien. Hoe gaan we in de Lage Landen om met eLearning (authoring) tools? Welke gebruiken we? Of besteden we de content development liever uit? Of kopen we misschien eerder off-the-shelf? Vragen waarop wij niet onmiddellijk een pasklaar antwoord hadden.

Het bracht ons op het idee om samen met Melissa een korte survey op te stellen die polst naar jullie inzichten! Als beloning ontvangen twee deelnemers een gratis ticket voor de #LearningTechDay conferentiedag op 21 juni. De twee winnaars worden eind april bekend gemaakt! Zo krijg jij misschien wel de kans om Melissa live aan het werk te zien!