Winston Wolfe
26 september 2016 — By Mathias Vermeulen

Zijn we klaar voor mobile?

De opmerkzame lezer heeft het vermoedelijk al horen waaien, maar sinds enkele maanden zijn we volop bezig, samen met Seriewoordenaar, met de ontwikkeling van een eigen mobile learning app. Binnenkort start een een eerste groep met de try out van onze eerste bèta-versie. Spannend! Deze eerste test zette ons ook aan het denken. We horen […]

De opmerkzame lezer heeft het vermoedelijk al horen waaien, maar sinds enkele maanden zijn we volop bezig, samen met Seriewoordenaar, met de ontwikkeling van een eigen mobile learning app. Binnenkort start een een eerste groep met de try out van onze eerste bèta-versie. Spannend!

Deze eerste test zette ons ook aan het denken. We horen immers al enkele jaren over mLearning (mobile learning), we lezen er veel over, we zijn massaal overtuigd van de voordelen, … Maar zijn we er effectief al mee aan de slag in organisaties? Daarom hebben we, net zoals onze enquête over het gebruik van LMS’en, opnieuw een korte L&D-bevraging opgesteld. Deze keer met focus op mobile learning in organisaties. Wordt het al toegepast? Wat zijn noodzakelijke criteria? Wat zijn mogelijke obstakels?

Alvast bedankt voor jouw input! Binnen enkele weken hopen we de resultaten met jullie te delen.