Winston Wolfe
2 januari 2017 — By Mathias Vermeulen

Trendrapport 2017

Wat de Tijdloze is voor Studio Brussel, is het Trendrapport voor Wijs: een traditie en voorwaar een must! Vergeet dus heel eventjes Black van Pearl Jam of One van Metallica en laat je onderdompelen in de wondere wereld van trends en voorspellingen. Elk jaar, op de laatste dag, lanceert Wijs immers zijn Trendrapport en dit […]

Wat de Tijdloze is voor Studio Brussel, is het Trendrapport voor Wijs: een traditie en voorwaar een must! Vergeet dus heel eventjes Black van Pearl Jam of One van Metallica en laat je onderdompelen in de wondere wereld van trends en voorspellingen.

Elk jaar, op de laatste dag, lanceert Wijs immers zijn Trendrapport en dit jaar zowaar al voor de tiende keer. Een feesteditie dus! Wat komt in 2017 onze richting uit? Wat wordt een heuse trend?  En wat zal blijven steken in de modderpoel die ‘buzzword’ heet? Waarom wordt A.I top? Of waarom wordt Virtual Reality een flop? Je leest het allemaal, gratis en voor niks, in het Trendrapport 2017, met ook dit jaar een bijdrage van ‘yours truly’, maar vooral ook van Bart De Waele, Steven Van Belleghem en vele anderen! Download het rapport hier.

Enjoy!