Winston Wolfe

Webinars

Heel af en toe wagen we ons eens aan een webinar, als we de noodzaak voelen om onze visie en mening te delen met mensen. Of als we een aantal leuke tools hands-on willen voorstellen. Hieronder vind je alvast een lijst met de geplande eindejaarswebinars…

Geplande webinars

  • Mobile learning & performance support. Eén van de laatste trends binnen leren en ontwikkelen is Mobile Learning. Op zijn beurt heeft dit opnieuw gezorgd voor een verhoogde focus op Performance Support. Samen bekijken we wat zowel mobile learning als performance support inhouden, waar ze elkaar de hand reiken en hoe je hiermee in jouw organisatie aan de slag kunt. Schrijf je in op de sessie van 27 april.
  • 30 tools die je moet gezien hebben! Op onze website vind je een pleiade aan tools en apps die je kunt inzetten binnen leren. Of die jou de nodige inspiratie kunnen geven om zelf aan de slag te gaan. Tijd, zo vonden wij, om hierover eens een webinar te organiseren. Ben jij dus geïnteresseerd in tools en je wil een mooi overzicht van bekende en minder bekende tools for learning? Dan is dit webinar zeker iets voor jou! Inschrijven doe je hier!