Winston Wolfe

Webinars

Heel af en toe wagen we ons eens aan een webinar, als we de noodzaak voelen om onze visie en mening te delen met mensen. Of als we een aantal leuke tools hands-on willen voorstellen. Hieronder vind je alvast een lijst met de geplande eindejaarswebinars…

Geplande webinars

  • xAPI en Learning Record Stores. Op DevLearn werd nogmaals duidelijk dat xAPI voor de doorbraak staat en dat ook het aanbod van Learning Record Stores mooie vormen aanneemt. Tijdens dit webinar zoomen we in op wat xAPI is, wat het niet is, bespreken we enkele LRS’en en tonen we ook hoe je in amper 15 minuten ‘up and running’ bent. Inschrijven voor dit webinar doe je hier.
  • Trends in leren. Het eindejaar, ideaal moment om even stil te staan bij de verschillende bewegingen binnen het L&D-landschap. In één gebald uurtje zomen we in op de trends die momenteel in volle ontwikkeling zijn binnen L&D en illustreren we die aan de hand van enkele concrete voorbeelden. Inschrijven voor de sessie van 12 december doe je hier.
  • LMS’en. We kunnen de vragen amper tellen, van mensen die ons aanspreken over Learning Management Systemen. Wat zijn hier de trends? Hoe kies je een geschikt platform? Wat zijn do’s & dont’s? Tijdens dit eindejaarswebinars gaan we dieper in op deze thema’s en bekijken we de wondere wereld van het LMS. Inschrijven voor de sessie van 19 december kan hier.