Winston Wolfe

Webinars

Heel af en toe wagen we ons eens aan een virtual classroom, webinar of online meeting, als we de noodzaak voelen om onze visie en mening te delen met mensen. Of als we een aantal leuke tools hands-on willen voorstellen. Hieronder vind je alvast een lijst met de geplande events…

Geplande online events

30 juni of 1 juli / De skills van de L&D professional / Eens geen zin in een webinar over “wat na Corona”? Wij bieden jullie een interactieve webinar aan over de L&D professional van de toekomst. In samenwerking met POM West-Vlaanderen en Syntra West loopt momenteel een project waarin er werd nagegaan wat de verschillende rollen/functies zijn binnen L&D en welke skills nu en in de toekomst nodig (zullen) zijn. In dit webinar zullen we jullie een wegwijs maken in deze nieuwe rollen en bijhorende skills.
Inschrijven voor de sessie van dinsdag 30 juni om 11u kan hier ; wil je liever op woensdag 1 juli om 19u30 volgen, dan dien je hier te registreren.

6 juli / #ManicMonday – Glide /  Aangezien veel mensen interesse hadden in de NoCode-aanpak, organiseer ik in de vakantiemaanden twee #ManicMondays. Hierbij leg ik in een uurtje uit hoe ik met bepaalde NoCode-tools werk en hoe jij er laagdrempelig mee aan de slag kunt.  Op maandag 6 juli duid ik even de prachtige tool Glide en hoe je die kunt inzetten in een onboardingverhaal. Registreren doe je hier.

7 juli / Gratis games ; een blik achter de schermen van Triple E-dge / Tijdens het prachtige Triple E-dge project werd de afgelopen jaren rond 4 ‘entrepreneurial’ skills gewerkt: leadership, communicatie, problem-solving en flexibiliteit.  Dit mondde uit in enkele producten die jij in je organisatie kosteloos kunt inzetten.
Tijdens deze Zoom-meeting blikken we terug op het project en duiden we de afgewerkte producten en focussen we vooral op hoe jij die kunt integreren in je L&D-beleid. To infinity… and beyond! Graag registreren via deze link.

3 augustus/ #ManicMonday – Zapier & Integromat /  Aangezien veel mensen interesse hadden in de NoCode-aanpak, organiseer ik in de vakantiemaanden twee #ManicMondays. Hierbij leg ik in een uurtje uit hoe ik met bepaalde NoCode-tools werk en hoe jij er laagdrempelig mee aan de slag kunt.  Op  maandag 3 augustus duiken we samen de wondere wereld in van integraties en automatisatie. Dan gaat het een uurtje over Zapier en Integromat. Registreren doe je hier.