Winston Wolfe

Webinars

Heel af en toe wagen we ons eens aan een webinar, als we de noodzaak voelen om onze visie en mening te delen met mensen. Of als we een aantal leuke tools hands-on willen voorstellen. Hieronder vind je alvast een lijst met de geplande eindejaarswebinars…

Geplande webinars

  • Gamification – de waarheid onthuld. We horen vaak en veel praten over games en gamification. Maar wat is gamification? En wat is het vooral niet? Tijdens dit webinar ontkrachten we enkele mythes en duiden we aan de hand van voorbeelden het verschil tussen games en gamification. Schrijf je dus in op de sessie van 20 februari!
  • Mobile learning & performance support. Eén van de laatste trends binnen leren en ontwikkelen is Mobile Learning. Op zijn beurt heeft dit opnieuw gezorgd voor een verhoogde focus op Performance Support. Samen bekijken we wat zowel mobile learning als performance support inhouden, waar ze elkaar de hand reiken en hoe je hiermee in jouw organisatie aan de slag kunt. Schrijf je in op de sessie van 1 maart.
  • Quink. Ons product Quink raakt stilaan op toerental en is na enkele functionele en designupdates nog beter afgesteld op maat van je doelgroep. Wil jij weten hoe mobile learning in jouw organisatie een troef kan zijn, hoe Quink hierbij kan helpen en waarvoor de app allemaal gebruikt kan worden? Dan is dit webinar op dinsdag 6 februari iets voor jou!
  • xAPI en Learning Record Stores. Op DevLearn werd nogmaals duidelijk dat xAPI voor de doorbraak staat en dat ook het aanbod van Learning Record Stores mooie vormen aanneemt. Tijdens dit webinar zoomen we in op wat xAPI is, wat het niet is, bespreken we enkele LRS’en en tonen we ook hoe je in amper 15 minuten ‘up and running’ bent. Inschrijven voor dit webinar (1 februari 2018) doe je hier.
  • LMS’en. We kunnen de vragen amper tellen, van mensen die ons aanspreken over Learning Management Systemen. Wat zijn hier de trends? Hoe kies je een geschikt platform? Wat zijn do’s & dont’s? Tijdens dit eindejaarswebinars gaan we dieper in op deze thema’s en bekijken we de wondere wereld van het LMS. Inschrijven voor de sessie van 30 januari 2018 kan hier.