Winston Wolfe

Webinars

Heel af en toe wagen we ons eens aan een webinar, als we de noodzaak voelen om onze visie en mening te delen met mensen. Of als we een aantal leuke tools hands-on willen voorstellen. Hieronder vind je alvast een lijst met de geplande eindejaarswebinars…

Geplande webinars

  • 30 tools die je moet gezien hebben! Op onze website vind je een pleiade aan tools en apps die je kunt inzetten binnen leren. Of die jou de nodige inspiratie kunnen geven om zelf aan de slag te gaan. Tijd, zo vonden wij, om hierover eens een webinar te organiseren. Ben jij dus geïnteresseerd in tools en je wil een mooi overzicht van bekende en minder bekende tools for learning? Dan is dit webinar zeker iets voor jou! Inschrijven voor dit webinar op 16 mei doe je hier!
  • Welqome – Tijdens dit webinar, ism. VFU-FFI leggen we speciale focus op de app Welqome die ontwikkeld wordt om het onthaal van niuewe medewerkers te optimaliseren. Verwacht je dus aan een antwoord op volgende vragen: Hoe moeten we de app gebruiken?  Hoe maken we zelf content aan?  Welke tips & tricks zijn er om het maximale uit de app te halen?  Hoe kunnen we gebruikers opvolgen? Schrijf je als de bliksem hier in voor de sessie van 24 mei!
  • Content Curation – Een duidelijk definitie van ‘curation’ is moeilijk en zeker niet evident. David Kelly, één van de leidende stemmen binnen L&D, omschrijft het wat ons betreft zeer treffend: “Curation is about replacing the noise of ever-increasing information with the clarity of context.”  Maar hoe pak je dit aan in je organisatie en welke tools zet je daarvoor in? Dat kom je tijdens dit razendspannend uurtje op 31 mei te weten!