Winston Wolfe
16 september 2013 — By Mathias Vermeulen

Wie is Winston Wolfe?

Welkom op de blog van Winston Wolfe, Innovative HR solutions. Vermoedelijk doet de naam Winston Wolfe bij velen niet onmiddellijk een belletje rinkelen. We nemen het je uiteraard niet kwalijk, integendeel. Daarom enkele verhelderende hints: – Q. Tarantino – H. Keitel – Solving problems Eventjes de hersenen op volle toeren laten draaien, totdat, ja, inderdaad, […]

Welkom op de blog van Winston Wolfe, Innovative HR solutions.

Vermoedelijk doet de naam Winston Wolfe bij velen niet onmiddellijk een belletje rinkelen. We nemen het je uiteraard niet kwalijk, integendeel. Daarom enkele verhelderende hints:

– Q. Tarantino
– H. Keitel
– Solving problems

Eventjes de hersenen op volle toeren laten draaien, totdat, ja, inderdaad, that’s the guy: The Wolf uit Pulp Fiction. ┬áDe man die men contacteert om complexe problemen op te lossen. De man die dit bovendien doet met de nodige branie, flair en inventiviteit.

Wel, wij willen ook die man zijn, die jouw organisatie meehelpt in het uittekenen van een goed HR- en leerbeleid. Enige levensbelangrijke kanttekening: wij doen dit uiteraard in een niet-gewelddadige omgeving.