Winston Wolfe
20 november 2013 — By Mathias Vermeulen

Winston Wolfe, trotse partner van Curatr!

Winston Wolfe is trots om haar partnerschap aan te kondigen met HT2Labs, het bedrijf achter het ‘award-winning’ sociale e-learningplatform Curatr, Learning Locker (LRS) en Red Panda (Personal Learning Hub). Curatr is een prachtig leerplatform dat jouw medewerkers meeneemt op een leerrijk en interactief avontuur. Het platform laat deelnemers immers toe om niet alleen te leren […]

Curatr

Winston Wolfe is trots om haar partnerschap aan te kondigen met HT2Labs, het bedrijf achter het ‘award-winning’ sociale e-learningplatform Curatr, Learning Locker (LRS) en Red Panda (Personal Learning Hub). Curatr is een prachtig leerplatform dat jouw medewerkers meeneemt op een leerrijk en interactief avontuur. Het platform laat deelnemers immers toe om niet alleen te leren en te reflecteren, maar ook om in dialoog te treden én zelf inhoud toe te voegen. Kortom, de perfecte manier om een engagerende leerervaring te creëren.

In 2012 won Curatr op het befaamde DevLearn congres voor het tweede jaar op rij de award voor ‘Best Academic Course’. Daar oogste het massaal veel lof voor de vernieuwende visie op e-learning, een visie die ook gedeeld wordt door Winston Wolfe. Daar waar veel e-learningprogramma’s dreigen te vervallen in een saaie e-reading, biedt Curatr een mooie en unieke leerformule op de uitdagingen van jouw organisatie.