Winston Wolfe
28 januari 2015 — By Mathias Vermeulen

Learning Tech Day

Learning Technologies, here we come! De voorbije weken en maanden hebben we op diverse fora gemerkt dat er gigantisch veel vragen zijn over LMS-systemen en hieraan gekoppelde e-learning tools, over mobile learning en learning games, … Dé trigger die wij nodig hadden om te starten met de voorbereidingen van de eerste #LearningTechDay… En eindelijk zijn […]

Learning Technologies, here we come! De voorbije weken en maanden hebben we op diverse fora gemerkt dat er gigantisch veel vragen zijn over LMS-systemen en hieraan gekoppelde e-learning tools, over mobile learning en learning games, … Dé trigger die wij nodig hadden om te starten met de voorbereidingen van de eerste #LearningTechDay… En eindelijk zijn we zover!!

We bieden op dinsdag 21 april 2015 enkele inspirerende sprekers (Frank Van Massenhove! Chad Udell! Ben Betts!) en een pak demosessies van ‘solution providers’! Kortom, dit wordt hét voorjaarsevent bij uitstek om onopgeloste vragen beantwoord te zien, ervaringen te delen, knopen door te hakken en contacten te leggen met interessante partners.

WW_LTD_adv_270115c_presse