Winston Wolfe
16 mei 2017 — By Mathias Vermeulen

#LearningTechDay 2017

Binnen iets meer dan een maandje is het zover: de derde editie van #LearningTechDay en voorwaar, het wordt ook de strafste editie. Wat staat er allemaal op het programma? Inspirerende keynotes Dit jaar hebben we opnieuw de eer en het genoegen om drie prachtige keynotes voor te stellen. Jamie Good is iemand die gepokt en gemazeld is in […]

Binnen iets meer dan een maandje is het zover: de derde editie van #LearningTechDay en voorwaar, het wordt ook de strafste editie. Wat staat er allemaal op het programma?

Inspirerende keynotes

Dit jaar hebben we opnieuw de eer en het genoegen om drie prachtige keynotes voor te stellen. Jamie Good is iemand die gepokt en gemazeld is in het L&D-vak, die bakken ervaring heeft en op vlak van technologie weet hoe je dit succesvol kan implementeren in je organisatie. Stephen Downes is dan weer een MOOC-grootheid; Samen met George Siemens stond hij mee aan de wieg van het ontstaan van de MOOC, de Massive Open Online Course. En ‘last but not least’ hebben we Nell Watson, die samen met ons een blik zal werpen op de toekomst.

Machtige breakoutsessies en workshops

Bovendien bieden we op #LearningTechDay ook een waaier aan breakoutsessies aan. Wil je meer weten over LMS‘en? Over mobile en games? Over Instructional Design? Dan vind je zeker en vast je gading in ons programma. En wat te denken van blended learning, social learning of learning analytics? Kortom, voor elk wat wils!

State-of-the-art experience corner

Tijdens de pauzes en de lekkere lunchbreak biedt DAE – Howest jou de kans om in de technologie te duiken en te gaan experimenteren met de laatste snufjes op vlak van Augmented Reality, games en Virtual Reality.

Coole vibes

En dit alles allemaal en een leuke, coole setting in Zebrastraat Gent. Waar wacht je nog op? Inschrijven aan Early Bird tarief is nog mogelijk tot eind mei. Hopelijk tot in Gent?